Bejelentés


angyalokhaza Felébredés útján


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Végtelen szeretettel üdvözöllek az Angyalok Házában

"Ha a szeretet testet ölthetne,olyan lenne mint az angyalok puha, mint a felhők,fényes,akár a csillagok"

Mindannyian tudjuk és érezzük ennek a különleges és csodás inkarnációnak a lehetőségeit, a felgyorsult energiáit, és a kihívásait.
Rendelkezésünkre áll minden égi és földi segítség, hogy a felébredésünket megvalósítsuk, és haza térjünk az Isteni Valóságba!
A Landras az első bolygó, amelyik 2011 márciusban felemelkedett az Isteni Valóságba a 389 bolygó közül.
Egyre közelebb kerül a mi földünk is ehhez a lehetőséghez. Sosem volt ilyen fontos tudatosan élni a napjainkat, akkor hogyha mi is a földdel együtt a felébredést választjuk.
Az Isteni Énünk pontosan emlékszik mit vállaltunk, és minden lehetséges formában elénk teszi a megoldásra váró feladatokat, helytelen gondolatokat. Mindig, olyan embereket és helyzeteket teremt nekünk,(teremtünk magunknak), ami segít, hogy felismerjük, elfogadjuk és áttudjuk alakítani ezeket az energiákat szeretetté. Azonnal megszüntethetjük az áldozattudatosságunkat, és új valóságot teremthetünk, amint képesek vagyunk a múlt "moziját" a jelenben átváltoztatni!
Számomra nagy megkönnyebbülés volt, amikor megértettem, hogy ezek csak a én elmémben játszódnak le. Az én múltbeli energetikai sérüléseim, amit itt és most a jelenben át tudok alakítani.
Ezt a nézőpontot érdemes fókuszban tartani, így könnyebb tudatosan kezelni, hogy a külvilág, a tükrünk és mindenki a gyógyító angyalunk. Minél kevesebb felület marad, amit aktiválhatnak, annál könnyebben tarthatjuk meg az egyensúlyunkat.
Amint sikerül elengedni vagy csökkenteni majd megszüntetni az ego által működtetett mintákat, sokkal jobb vezetőt engedünk a helyére, az Isteni Énünkön keresztül az Isteni Intelligenciát!
Lelkünk fényéhez egyre közelebb kerülhetünk, ahogy emeljük, nyitjuk, tágítjuk az energetikai csatornánkat!

Az új idő, új energiája:semmi más mint a SZERETET!!!

"Az angyalok kezünkbe adják mások szívéhez a kulcsot"
(Odilo Lehner atya)

"Sok angyal létezik,de egy is elég,hogy megváltozzon az életünk"


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!